Press "Enter" to skip to content

Velkommen til min nye blogg

0

Er du av de som synes måltidet, mat og drikke og historien rundt det er viktig. At det å se noe spirer og gror gjør deg glad. At det å møte andre kulturer er spennende. Er du av dem som tenker at ikke alt var bedre før, men at det likevel er godt å mimre og reflektere over den tid vi har levd.

Da har vi en del felles.

Etter et langt liv har jeg endt opp her i Larvik. Vi har solgt vårt italienske vertshus Casa Karen som vi kjøpte i 2004  og har åpnet en hjemmerestaurant, Villa Karen i Larvik. Men siden vi bare har åpent 15 kvelder i året,  vil jeg ha tid til andre ting, så hvorfor ikke …. en blogg.  

Livet består av faser eller kapitler, så også mitt. Når jeg nå vil dele opplevelser og interesser, vil jeg delvis samle dem i tema, som Mat og drikke,  Hagen Vår og Italia, delvis i 3 kapitler som handler om faser i livet. Det fjerde kapitlet starter nå med denne bloggen.

Som tidligere fjernsynsprodusent har jeg alltid levert fra meg et ferdig produkt. Med denne bloggen er det annerledes. Jeg har noen tanker om de første innleggene, deretter får vi se hvor det bærer. Og naturligvis er jeg takknemlig for ideer og innspill.

Siden Mat og drikke nok er min hovedinteresse, starter vi med en oppskrift.

Syltede Granskudd

Forrige uke var vi på hytta i Seljord. Siden den ligger over 500 meter over havet hadde grana fremdeles friske ny skudd. Dette kan bli fin garnityr til høstens middager på Villa Karen, tenkte jeg. Veldig enkelt å lage.

Dette trenger du

  • Nyplukkede granbarskudd
  • 2 deler vann
  • 1 del epleeddik
  • 2 deler honning

Slik gjør du

Legg skuddene i et rent syltetøyglass. Kok opp vann, eddik og honning. Hell væsken over skuddene og sett på lokket.

Så enkelt er det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *