Vi har mange gode minner fra frokostene under portikoen da vi drev Casa Karen som vertshus. Portikoen var en slags svalegang med utsikt over dalen og mot Apeninnene i det fjerne. Hele sommerhalvåret ble frokosten servert her med buffe rett innenfor.
Det var et rikholdig frokostbord med egg, kjøttpålegg, oster og syltetøy. Men det de fleste kommenterte, var Bodils ferske rundstykker. Ikke få måtte ha oppskriften. Det ble til at vi la den ut på Casa Karens hjemmeside. Men siden den ikke er så mye i bruk, kommer den her.
Dette trenger du:;
50 g gjær 1 1/2 dl melk 2 egg 75 g smør (smeltet) 200g cottage cheese 2ts salt 125 gr siktet rug 300 gr hvetemel 100 gr linfrø og solsikkefrø
Dette gjør du:
Bland alt det tørre. Velg selv hvor mye lin- og solsikkefrø vil ha i. Jeg bruker til sammen ca 100 gr.
Lunk melken og rør ut gjæren i denne. Ha i cottage cheese, smør og sammenpisket egg. Elt alt sammen til en litt klisset deig. Heves til dobbelt størrelse.
Rull ut og etterhev ca 40 min eller mer. Stekes midt i ovnen ved 250 grader i ca 8 min
Glemmer aldri de koselige måltidene på Casa Karen og all den gode maten.Tusen takk for mange hyggelige dager😊
Koser meg med disse tilbakeblikk fra Casa Karen. Et fantastisk sted og herlig vertskap. Flotte opphold med nydelig mat, fine utflukter og ikke minst den gode atmosfæren sammen med gode venner og dere . Bare synd at siste turen måtte avlyses!
Takk iallefall for noen svært minnerike besøk ,Casa Karen,Agliano Terme og Piemonte i mitt hjerte for alltid ❤️
Med vennlig hilsen Ingrid Marie